Detalizētas “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” Baltijas valstu kartes tagad arī ‘’Android’’ viedtālruņos 4
MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 14
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 12
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 27
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 17
Samsung prezentē GALAXY Note 10.1 planšetdatoru 21
Logitech izziņo tastatūru ar saules baterijām iPad 16
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 60
HP papildina Pavilion datoru sēriju 6
Jaunajam LG interfeisam Optimus UI 3.0 jaunas funkcijas 2
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 75
HP atklāj jaunas Z līnijas darbstacijas 10
Samsung prezentē Q20 un QF20 videokameras ar uzlabotu ergonomiku 29
Labdien, man ienācās WXP Media Center Edition 2005 OEM no vien nobeigta klēpjdatora(O.S. iegādāta kopā ar klēpjdatoru), pārinstalēju uz cita datora, bet aktivizācija netika atļauta. Vai no Microsoft tiek vispār pieļauta šāda aktivizācija, vai arī tā kalpo tikai konkrētam datoram(ar ko kopā iegādāta)? Bija doma to lietot mājas vajadzībām.Mirušajam datoram komplektā bija Microsoft Works 8, arī tas pats jautājums.
Paldies, skaidrs, es cerēju, ka to varētu padarīt legālu uz cita kompja ar kaut kādām procedūrām, tikai tāpēc tas WXP M.C.E.2005 .
#1 media center 2005 savulaik bija labs.2003 un 2004 bija sliktie kā arī vista un w7 media center ir pilnīgi nelietojams.
patreiz labākais ko esmu redzējis ir media portal.
oficiāli legalizēt tu uz cita datora šo operātoru nevari.
Tev ir nojausma, kas ir OEM ? Pat ja izdotos aktivizēt - uz cita dzelža vienalga nebūs legāli. Pie tam - kam tev šo parodiju par OS? Liec tīru XP un sakonfigurē kā vēlies.