Detalizētas “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” Baltijas valstu kartes tagad arī ‘’Android’’ viedtālruņos 4
MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 14
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 12
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 27
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 17
Samsung prezentē GALAXY Note 10.1 planšetdatoru 21
Logitech izziņo tastatūru ar saules baterijām iPad 16
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 60
HP papildina Pavilion datoru sēriju 6
Jaunajam LG interfeisam Optimus UI 3.0 jaunas funkcijas 2
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 75
HP atklāj jaunas Z līnijas darbstacijas 10
Samsung prezentē Q20 un QF20 videokameras ar uzlabotu ergonomiku 29
sveiki ir tads jautajums no cik gadiem var tele2 centra panemt telefonu uz pieslegumu ? Un piem ka tur ir vai vinji kadus dokumentus piem no darba prasa ?
1. normālajiem telefoniem ir kautkāda drošības iemaksa ap ~45Ls
2. gadiem manuprāt vajag būt 21
3. tele2 tarifi ir astronomiski, tas nebūs tev zz
4. kopumā par to telefonu pēc 2x gadiem samaksāsi vairāk kā 1/2 no telefona šobrīdējās vērtības
ja , sodien biju iegajis tele2 veikala paintreseties pateica ka 80ls vjg drosibas maksu un 23 gadus :D tapec tgt meklesu vai nu ss.lv vai te kadus piedavajumus
jankai rakstīja:
ja , sodien biju iegajis tele2 veikala paintreseties pateica ka 80ls vjg drosibas maksu un 23 gadus :D tapec tgt meklesu vai nu ss.lv vai te kadus piedavajumus
Meklee kaadu seno BITEs nr, kur savstarpeejie zvni pa briivu, neesi Lunis, kjer, kameer veel nokjerams!
BiFri 4ever.
es itkaa neesmu maitasgabals, bet- maksaaju par telefonu mazaak, kaa latu meenesii. Bite- laba izveele.
Nu taa jociigaa kompaanija, Juus tachu zinat :)
Protams, ka par LTK optiku un fikseeto IP maksaaju peec pilnas programmas, diemzjeel ( 17.**ls meenesii, lai citiem prieks.) Kautgan dazjiem sukulaachiem piedaavaa leetaak, tiki es neesmu to izredzeeto sarakstaa :(
paldies dazjaam maajaslapam, kas paliidz man apmaksat internetu, tieshaam, Paldies, iipashi bedre.lv, ko arii uzturu.
P.S. Aldi, sen nav bijusi Piektdiena-party :) Vagonu parkaa vaid senaas lokomotiives!
nu a tu nemi tip mazscenas tel ? Un kip nekadu droshibas maksu nemaksaji , nu neskaitot to pirmo iemaksu ?
a un man ir pazistamais kas gribeja bite nemt kkadu tel neatceros kadu un calim tip pateica ka ir 18 gadi tad var nemt uz apmaksu preces lidz kkadiem 80ls ! Un no 21 gada jau var tip nemt tas lielas sumas
es tev varu ieteikt nemt uz lizingu interneta veikala 220.lv vai aiziet uz lmt kantori, ja aizgaji tad pastasti ko samie tev teica un no cik gadiem etc. :)
bitē tur telefoniem arī kautkas diezgan jāiemaksā bija bet ja esi pārgājis ar savu numuru pie viņiem tad jā, tikai par pieslēgumu mēnesī pāris santīmi jāmaksā
tele2 vispār tagad pats neizdevigakais operators latvija, tik daudz parijusies un non-stopa tikai reklamas visur laiz, lai tikai tie pedejie aiziet un paraksta ligumus neizlasot tos //kapec maksat vairak blegj! :DDDD//
ar tele2 (savejie divlatnieks)1x filmas lejupielade maksa ap 700Ls (1mb=1Ls)
atliek man tikai netisam uz nakti ieslegt android'a 3g un rekins bus smuks :)
paldies par piedavajumu , pirmdien pec darba aiziesu uzinat uz to 220, vnk uz trodeksu negribu iet jo tur uzreiz lmt , a man visi pazinas lieto zz un ta sanak baigi daudz sarakstos un tapec ja bus lmt tad nebus izdevigi man un gan draugiem !
tiko palasiju 220.lv lizinga noteikumus tur itka ir raxtits ka tel varot no 18 nemt
repsih rakstīja:
VNK turies tālāk no MELE2!
ja ta skatos ka vjg ta talak bet nu lietojis esmu visu laik zz un negribas kka pariet ne pie bifri un ne lmt :D
Aiziet par gruutu liidz diileriem un paprasiit?
SKjiet ka agraak bija 18 gadi, bet no darba neko neprasiijja, cik atceros.
Nu jaa, p[asi prasiija, taatad jaabuut 18 gadiem.