Detalizētas “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” Baltijas valstu kartes tagad arī ‘’Android’’ viedtālruņos 4
MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 14
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 12
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 27
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 17
Samsung prezentē GALAXY Note 10.1 planšetdatoru 21
Logitech izziņo tastatūru ar saules baterijām iPad 16
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 60
HP papildina Pavilion datoru sēriju 6
Jaunajam LG interfeisam Optimus UI 3.0 jaunas funkcijas 2
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 75
HP atklāj jaunas Z līnijas darbstacijas 10
Samsung prezentē Q20 un QF20 videokameras ar uzlabotu ergonomiku 29
man tāds jautājums, varbūt kāds spēs atbildēt!!
kas zz internetam nosaka, ka ir beidzies kredīts? un kautkā ir iespējams to apiet?
tagad manā androidā zz konta ir 0.01Ls bet skyps strādā taka prieks!
esmu arī portatīvo caur Bluetooth saslēdzis ar telefonu un gājis skypa bez kredīta.
pirms kādiem 5gadiem man bija ielikta viena no pirmajām minioperām, un tai neņēma pat kredītu not tad kad viņš bija, bet sanāca parinstalēt operu un tas pagaisa!
chukchu_wanka rakstīja:
zagt naff labi
papildini krediitu un viss.:>
es jau nezogu, vnk pieradu jau ka sms pa velti, zvani pa velti, nu tad veel internetu ar pa velti vajadzetu, lai nau japapildina nemaz vairs!!
pirms jaunā gada man arī nets bija par velti, bet tagad jau otro nedēļut as prieks ir pazudis ! :(
Pieslēdzies 00:01 un neslēdzies nost.
Skype nelieto provaidera DNS serverus. Tātad Tele2 tagad klientus nogriež tele2 līmenī.... ar katru gadu dziļāk auzās.
OSrams rakstīja:
Pieslēdzies 00:01 un neslēdzies nost.
Skype nelieto provaidera DNS serverus. Tātad Tele2 tagad klientus nogriež tele2 līmenī.... ar katru gadu dziļāk auzās.
nepareizi.
portus griež nost, dns jau no sākuma manuprāt nogrieza.
portus?
:-)
piestātnes ar? Jāstāv reidā un jāgaida locis? Stividors nogrieza vai muita?
bet ja skypa var tikt, tad kautka nevar ari internetā?
bez kredīta strādā arī tele2 majas lapa, var gan lejuplādet dziesmas, gan ziņas lasīt!
kāds nau kautko izgudrojis, varbūt var pasviest kādu domu, ko varētu pagoogleet, vai tas ir neiespējami!?
pirms vairākiem gadiem, kad parādījās zz.lv mājas lapa, tad tur klikskinot deva 2 Ls kredītm, es paspēju saklikšķināt 106Ls, arī to nakti kad bija uzkāries tele2, varēja zvanīt un sutīt sms pa maksu, sasūtīju visur kur vien iespējams, arī saziedoju, tik pēc tam parādījas kredīts -87Ls
OSrams rakstīja:
portus?
:-)
piestātnes ar? Jāstāv reidā un jāgaida locis? Stividors nogrieza vai muita?
nesapratu, pohuj
zagt naff labi
papildini krediitu un viss.:>