Detalizētas “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” Baltijas valstu kartes tagad arī ‘’Android’’ viedtālruņos 4
MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 14
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 12
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 27
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 17
Samsung prezentē GALAXY Note 10.1 planšetdatoru 21
Logitech izziņo tastatūru ar saules baterijām iPad 16
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 60
HP papildina Pavilion datoru sēriju 6
Jaunajam LG interfeisam Optimus UI 3.0 jaunas funkcijas 2
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 75
HP atklāj jaunas Z līnijas darbstacijas 10
Samsung prezentē Q20 un QF20 videokameras ar uzlabotu ergonomiku 29
Tātad nākošnedēļ nepieciešams paspēlēt sintezatoru skolā vienā pasākumā, taču ir problēma, ka nevaru dabūt sintezatora skaņu caur tumbām.
Krč man ir casio wk-6500 sintezators ar R un L/Mono stereo izejām. Mixeris izskatās šādi-http://www.behringer.com/EN/Products/UB1222FX-PRO.aspx
Esmu izmēģinājis pieslēgt viņu visos portos, bet nekā, skan tikai caur sintezatora tumbām. Izmantoju 2x parastos 6.3mm kabeļus.
Un problēma nav portos, jo mēģināju pieslēgt pie ģitāras kobja un viss gāja.
Vienīgais kā es varu dabūt skaņu caur lielajām tumbām ir slēgr caur sintezatora izeju, kas ir domāta priekš autiņām(PHONES), toties tad nevar dabūt stereo skaņu.
Izejas, kā jau teicu, strādā, jo biju pieslēdzis pie ģitāras kombja. Kā arī mixerī visas ieejas izmēģināju, bet nekā;D
Manuāli arī esmu izlasījis un tur nekas nav jāieslēdz.
Izejas no ieejām iemācies vispirms atšķirt, un iemācies rakstīt bez kļūdām. Analfabēts.
Es ieejas ar izejām nejaucu. Analfabēts - Lasīt un rakstīt nepratējs.
Cilvēks, kam trūkst elementāru zināšanu.
Drīzāk tu man tādu atgādini, ja atļaujies kko tādu rakstīt.
Ak, tātad ja tu, klauns, nespēj savienot 1kāršus kabeļus, tad es esmu vainīgs?
Kur tu tādu loģiku rāvi, DJ Perdel?
Cilvēks, kam trūkst elementāru zināšanu.
Tieši tā, ja reiz elementāras lietas nespēj izdarīt. Tātad:
1. Pārbaudi, vai no sintezatora vispār kas nāk ārā pa lineāro izeju, kā arī kabeli.
2. Pārbaudi, vai caur to mikseri vispār esi spējīgs kādu sakņu (no mikrofona, pleijera u.t.t.)
3. Pieslēdz pie pareizās ieejas ar pārbaudītu kabeli, paņem acis rokā, lai sameklētu pogu MUTE - gan jau ka nospiesta, kā arī pārbaudi, vai mikšeris ar pastiprinātāju pareizi saslēgts un viss vajadzīgais ieslēgts.
... un tur nekas nav jāieslēdz.
Ka tik ne tā :D.
Un vispār - pasauc fizikas skolotāju, pats neko neizdarīsi.
Lai no austiņu izejas būtu stereo Tev vajag vadu kuram vienā galā ir stereo džeks - to jāsprauž sintiņa austiņu izejā un otrā galā divi mono džeki. Tos abus sprauž pultī.
Pirmkārt pārbaudi vai nāk kautkas ārā no tām sintezatora izejām. Varbūt viņas vajag ieslēgt. neaizmirsti ka no viņām nāks lineārais, tātad atrodi PAREIZO ieeju mikserī.
Un kapēc gan austiņām nebūtu stereo? Kautko tu tur muhļī, palasi manuāļus!