Detalizētas “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” Baltijas valstu kartes tagad arī ‘’Android’’ viedtālruņos 4
MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 14
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 12
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 27
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 17
Samsung prezentē GALAXY Note 10.1 planšetdatoru 21
Logitech izziņo tastatūru ar saules baterijām iPad 16
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 60
HP papildina Pavilion datoru sēriju 6
Jaunajam LG interfeisam Optimus UI 3.0 jaunas funkcijas 2
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 75
HP atklāj jaunas Z līnijas darbstacijas 10
Samsung prezentē Q20 un QF20 videokameras ar uzlabotu ergonomiku 29
Ir nomainīts viss, gan mātesplate , gan barošanas bloks ,bet bez rezultātiem. ai vaina varētu būt procesorā????
Protams, ka var būt . Ja tu vēl pateiktu kādas ir temperatūras, arī - kādos gadījumos, ko darot, izslēdzas.
Pirmo vajadzēja nomainīt to "visa mainītāju", un aizvietot ar kādu tehniķi kuram ir darbojošas smadzenes.
Piedod, bet tavs komentārs izskatās pēc spama un netiks pievienots!
Tavs komentārs bija:
pirmkārt jau sāc ar temperatūru noteikšanu - bios, programma (everests vai tml) un tad ko tālāk varēs sktīties ! Tik pat labi, var būt piedrazots WIN vai kāds vīruss !
ir gan sakars,nebūs štrome normāla procis cepsies ārā,var vēl rezistori karst,bet tas mazāk sastopams......baroklis labs???
Kobra2011 rakstīja:
Tavs komentārs bija:
pirmkārt jau sāc ar temperatūru noteikšanu - bios, programma (everests vai tml) un tad ko tālāk varēs sktīties ! Tik pat labi, var būt piedrazots WIN vai kāds vīruss !
ar softiem temperaturas mēra tikai geji, jamera ir ar multimetru kuram ir temperaturas sensors.
mašīnai tempereatūru arī mērīsi ar multimetru, ieliekot kartā eļļa ?
pats mans dibens ir gudraks par tevi, kad macesi un zinasi kaut 1/10 dala no ta ko es zinu un maku varesi spriedelet.lohs
Kobra2011 rakstīja:
Tavs komentārs bija:
pirmkārt jau sāc ar temperatūru noteikšanu - bios, programma (everests vai tml) un tad ko tālāk varēs sktīties
Spama filtrs pareizi saprata, tavi komentāri IR SPAMS! Dzīvē redzējis 3 kompjus un jau domā ka experts. Paskaties kādā Phoenix BIOSā temperatūru! Trimplis. Džomolungmas atsaldētais.
Kobra2011 rakstīja:
tu esi lohs !
Kļūdas labojums - Jūs abi esat lohi.
albertino rakstīja:
pats mans dibens ir gudraks par tevi, kad macesi un zinasi kaut 1/10 dala no ta ko es zinu un maku varesi spriedelet.lohs
Papagailis debīlais.
ar tikko pirktām vai second hand komponentēm?
Un kas tad palika vecais?
Kobra2011 rakstīja:
Phoenix BIOSā temperatūru! <--- wtf ?! :D psc :D dirsā !!!!!
Jā, pasmejies vien par sevi, pajoliņ.
OSrams rakstīja:
Kobra2011 rakstīja:Phoenix BIOSā temperatūru! <--- wtf ?! :D psc :D dirsā !!!!!Jā, pasmejies vien par sevi, pajoliņ.
+1
Kobra tu i dauns
OSrams ir parak gudrs... kur var pieteikties pie tevis macities?
Phoenix bios loh, daudziem portativajiem
lohs, kada starpiba(fujitsu siemens portativajiem ir phoenix biosi). tev pateica, ka visu testet ar softu nevar
tu pidarass, phoenix nav tikai laptopiem, bet ari parastjaiem PC, tas tev bija ka piemers, dauni, ka visu nevar ar softu testet. taads lohs psc
un TAGAD, KUR TU RĀVI ŠO BIOSU ? TEV NAHUJ KĀDS SŪDS SMADZENĒ PAČUKSTĒJA, KA VIŅAM IR PHOENIX ?
iespeejams procesoram ventilators atkaaries un kautkur ir noluuzis plastmasinjsh pie kaa turaas, pats ar shadu problemu saskaros..
Kobra2011 rakstīja:
EU gudriniek, kur tu rāvi Phoenixu ?
Eu, pajol, a kur tu rāvi ka ne?
Tiešām atkladzinātājs pat ir sakarīgāks par tevi, vismaz saprata par ko es runāju.
Aizveras un noliec galvu manas gudribas prieksa visi spriedeletaji, autoram, pirms varam spriedelet talak jaizdara divas lietas:
1)novelc HWMONITOR un iemet te screenu ar temperaturam
2)ieej biosa un apskaties vai nav uzlikts, ka PC pie noteiktiem CPU gradiem sledzas ara.
albertino rakstīja:
ar softiem temperaturas mēra tikai geji, jamera ir ar multimetru kuram ir temperaturas sensors.
PSC :D te tak var nomirt :D Izdomā kārtīgi ar ko var mērīt un ko nē :D idiņš
tiem kam ir phoenix bios tiem ar multimetru, kam citi ar softu HWMONITOR, Bernudarza valoda skaidrs?Trimplis.
Kakova hera razņīca, cerkovj iļi bazņīca, normāliem procesoriem vienkārši nostrādā HALT instrukcija, ja tā notiks ar proci.
Varbūt ir arī kas modernāks un tagad uzreiz barokli atrubī nost arī.
Bet tīri teorētiski var pie vainas būt daudz kas, klibu BIOSu ieskaitot.
Man bija līdzīgs gadījums, mājas satacionārais PC ik pa laikam izslēdzās, tad man ieteica- noņemt procesora ventilatoru, notīrīt veco termopastu no procesora un uzziest jaunu, un tad atkal piestiprināt ventilatoru. Kopš tā brīža PC strādā vēl šobaltdien. Šis gan varbūt nav tas gadījums, jo cik var noprast datoram daudz kas mainīts, un tad jau šī procedūra noteikti ir veikta.
albertino rakstīja:
fsfasfas
pasol mulki nejauc divas dazadas lietas lohs.
albertino rakstīja:
Betonam brālēns uzradies?
Protams, ka var. Un ļoti liela iespēja ir ka tā. Pačeko proča temp. biosā.