Detalizētas “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” Baltijas valstu kartes tagad arī ‘’Android’’ viedtālruņos 4
MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 14
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 12
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 27
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 17
Samsung prezentē GALAXY Note 10.1 planšetdatoru 21
Logitech izziņo tastatūru ar saules baterijām iPad 16
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 60
HP papildina Pavilion datoru sēriju 6
Jaunajam LG interfeisam Optimus UI 3.0 jaunas funkcijas 2
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 75
HP atklāj jaunas Z līnijas darbstacijas 10
Samsung prezentē Q20 un QF20 videokameras ar uzlabotu ergonomiku 29
Lieta taada, ievietoju vinju iekshaa, bet dators vinju nenjem pretii, vienkaarshi 0 reakcijas, negrib lasiit vinju. itkaa uz pasha pleijera ir uzrakstiits USB Connect vai kas taads.. kas vareetu buut par vainu? modelis - Sony Walkman NW-EC03
OSrams rakstīja:
Vainu pats jau minēji = Sony.
pirmo reizi muuzhaa man ir probleemas ar sho brendu, austinjas sony, datortumbas sony un viss iet kaa vajag.. pleijeris arii iet, tikai dators nenjem pretii.. taatad vaina ir kautkur datoraa un taapeec prasu sheit. ja pleijeris neietu, tad arii prasiitu tam attieciigaa vietaa.. mulkis.
pilsbomzis rakstīja:
Uz tā plejera varbūt apstiprināt savienojumu vajag?
apshaubu, tur nav ipashi daudz pogu.. kaa ari datora @ hardware, uzraada, ka nevar atpaziit to ieriici
Jā, Sony vajag draiverus. Daudziem esmu manijis to tizlo %systemdrive%:\SonyUSB folderi. Debīlisma līmenis līdzīgs Apple iPodiem, kuriem nevajadzēja draiveri, bet nevarēja ielikt muzonu bez iTunes :D
Tādus nu sūdus jums patīk visiem pirkt un pēc tam 3,14sties.
OSrams rakstīja:
Jā, Sony vajag draiverus. Daudziem esmu manijis to tizlo %systemdrive%:\SonyUSB folderi. Debīlisma līmenis līdzīgs Apple iPodiem, kuriem nevajadzēja draiveri, bet nevarēja ielikt muzonu bez iTunes :D
Tādus nu sūdus jums patīk visiem pirkt un pēc tam 3,14sties.
padaliisies ar tiem draiveriem?
pats esmu mekleejis visadus draiverus, neviens nerisinaaja manu problemu!
Nu kur es viņus raušu? Tu tur pērc Sony playerus a es te nevaru atļauties balzāmam sagrabināt, un man teu jāmeklē draiveri? Nu lab, pēc 2. kafijas varbūt.
Būtu labāk pareizu modeli uzrakstijis, "mūziķis"...
1. Meklē nevis visādus, bet konkrētam modelim un OS.
2. Google par tādu Sony Walkman NW-EC03 klusē - tāds modelis neeksistē.
Vainu pats jau minēji = Sony.