Detalizētas “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” Baltijas valstu kartes tagad arī ‘’Android’’ viedtālruņos 4
MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 14
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 12
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 27
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 17
Samsung prezentē GALAXY Note 10.1 planšetdatoru 21
Logitech izziņo tastatūru ar saules baterijām iPad 16
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 60
HP papildina Pavilion datoru sēriju 6
Jaunajam LG interfeisam Optimus UI 3.0 jaunas funkcijas 2
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 75
HP atklāj jaunas Z līnijas darbstacijas 10
Samsung prezentē Q20 un QF20 videokameras ar uzlabotu ergonomiku 29
Varbut var kads palidzet ka samainit valodu sony ericsson x1 man tagat stav krievu bet es gribu nomainit vismaz uz anglu un nezinu kur atrast tas valodas?
kosmoss rakstīja:
Ja kads var Ludzu palidziet man nomainit vaalodu!!!!
Vaitad tam tev tam telafonam nav tāda izvēlene kā uzstādijumi, kā visiem pārējiem?
Nu vispār var provēt iet uz PTAC vai policiju, lai tie uzliek sodu pārdevējam, par to ka pārdevis elektroniku dzīvniekam.
OSrams rakstīja:
Nu vispār var provēt iet uz PTAC vai policiju, lai tie uzliek sodu pārdevējam, par to ka pārdevis elektroniku dzīvniekam.
tu varu deret pats neatrastu
Tu teikumu uzrakstīt nevari, priekš kam tev telefons? Un kurš provaideris zoodārzā mērkaķiem internetu nosponsorējis???
šinī forumā tikai čaļi ar krāniem mēras, palīdzēt negrib ne viens! tā kā ej citur savu sāpi stās'tit
Šitādus es iztēlojos tā:
Pajols bikšu siksna ap ceļiem, staigājot dara sētnieku darbu, galvā kepons kā sniega lāpsta, apkāries ar panckām, nopircis "telefonu", bet nesaprot nevienu valodu, ne dzimto, ne arī kaut vienu svešvalodu.
Kā var būt tik līkas rokas?
http://www.phonearena.com/phones/Sony-Ericsson-Xperia-X1_id2595/manual
Še instrukcija!