Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

Vai rūteris bremzē

Ievietoja: aldo @ 2012.01.30 16:17  

Man visu laiku bija divi Interneta pieslēgumi. Katram datoram savs. Bet gudrinieki man sastāstīja, ka varot iztikt tikai ar vienu pieslēgumu un rūteri. Būšot naudas ekonomija. Rezultātā vienam datoram Internets man iet normāli, bet otrs kurš pieslēgts caur rūteri knapi velkas. Labākajā gadījumā 1 megabaits sekundē.
Tāpēc vēlos zināt :
Vai rūteris bremzē ielādes ātrumu ?

Komentāri:

#1 ^L00P @ 2012.01.30 16:58

Tev mājās ir 2 datori un 2 interneta pieslēgumi? ja jā, tad tev jāvēršas pie lietotāja OSrams, ļoti iespējams, ka šams tepat pats pieteiksies.

#2 jurro @ 2012.01.30 17:02

Un tagad visi sameklēsim kafijas biezumus un zīlēsim:
Kāds rūteris, ar kabeli vai WiFi, kā sakonfigurēts, ko vispār nozīmē "otrs, kurš caur rūteri" - ko tu tur esi saveidojis, kāds pieslēgums (kabelis DSL u.t.t) - ai, vispār apnika zīlēt.
Un jā - ja līki konfigurēts, vai lētā gala WiFi, intensīvi kačā pr0n uz abiem  - var bremzēt.

#3 Lielkuilis @ 2012.01.30 17:05

Vai autors mums cenšas pastāstīt, ka viens dators internetu saņem caur rūteri, bet otrs caur kaut ko citu? Nez caur ko un kādā veidā šis varētu būt pieslēgts? Tad Tev vēl tie paši divi interneta pieslēgumi palika, tikai vienam vēl piesviedi pa vidu rūteri, bet otrs ņem pa tiešo no vecā kanāla? Ja tā, tad, visdrīzak, rūteris ne tā sakonfigurēts.

#4 OSrams @ 2012.01.30 17:58

Ko jūs vispār tādam pajolam pievēršat uzmanību? Tas tak trollis! Pēc teksta neredzat?!