Detalizētas “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” Baltijas valstu kartes tagad arī ‘’Android’’ viedtālruņos 4
MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 14
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 12
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 27
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 17
Samsung prezentē GALAXY Note 10.1 planšetdatoru 21
Logitech izziņo tastatūru ar saules baterijām iPad 16
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 60
HP papildina Pavilion datoru sēriju 6
Jaunajam LG interfeisam Optimus UI 3.0 jaunas funkcijas 2
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 75
HP atklāj jaunas Z līnijas darbstacijas 10
Samsung prezentē Q20 un QF20 videokameras ar uzlabotu ergonomiku 29
Vēlos izmēģināt šo metodi, bet nevaru izpildīt rakstīto jo es nevaru, vai vismaz nevaru atrast kā uzlikt lai kompis izlādē pilnīgi tukšu baču un atslēdzas, atradu tikai pie pover options iespējas hibernēt, iemidzināt un izslēgt datoru.....
Varbūt kāds var dot kādu padomu :)
http://datuve.lv/raksts/3388/Padoms:_Ka_atjaunot_laptopa_bateriju/
OSrams rakstīja:
Jānomaina elementi, vai jānopērk svaiga baterija.
Cena atkarīga no tā kādu appisēju ražotāju modeli esi nopircis. Var būt arī pāri 100Ls.
Turpiniet tik pirkt portjikus!
Man šķiet ka tavs komenārs ir pilnīgi lieks un man ir labas firmas dators tapēc aizveries ja tev nav, ko teikt sakarā ar jautājumu...
Esmu dzirdējis par to metodi atjaunot baču,bet parasti tas nav uz ilgu laiku,droši vien labāk nopirkt jaunu un bez bēdu,saprotami,nav jau lēti.
Vienīgi,kā jau betons teica,var pats nomainīt elementus,ja ir saprašana,būs lētāk.
Nu tām bačām kas maksā sākot no 60Ls, jā, elementi ir lētāki. Bet nu kuram tad ir pietiekoši smadzenes, lai to prastu izdarīt? Mūsdienās jaunatne neprot pat sviras mehanismu augsnes invertēšanai.lietot
Man ir jauna baterija un vecā/orģinālā baterija tur aptuveni 5 minūtes varbūt nedaudz vairāk, bet negribās čakarēt jauno baču, jo kompis pārsvarā tiek lietots pie rozetes...
Domāju varbūt vienkārši paekspermentēt ar to bateriju...
Tajā sakarā var kāds pateikt ko noderīgu?
Varbūt to Pielādi un izlādi var veikt bez datora palīdzības atplēšot vaļā batteriju?
Varbūt ka var atras atiecīgus kontaktus baterijas kontaktiņiem pievienojot vadiņus un tādā veidā noteikt plusu un mīnusu, un tā arī veikt uzlādi un izlādi...
Vai tā drīkst darīt un vai tas nevar batteriju sabojāt vel vairāk?
Elektrodi ir tās pirkstiņ baterejas jeb kā viņas tur sauc saprotu pareizi?
Bet vai nav iespēja ar jav iepriekš minēto metodi tos pašus nedaudz ''uzmundrināt''?
Ja nevari atras advanced power settingos, tad vēl vari:
baterijas kalibrēšanu veikt ieejot biosā
Vnk ieej biosā, tur uzliec min spilgtumu un ļauj no biosa izlādēties līdz galam, tad uzlādē līdz galam un tad vēl 2 reizes atkārto ciklu.
Tas strādā tikai ja tev baterija ir "atkalibrējusies", ja baterija ir nolietojusies kalibrēšana var arī nedod nekādu efektu.
silvija89 rakstīja:
Ja nevari atras advanced power settingos, tad vēl vari:
baterijas kalibrēšanu veikt ieejot biosā
Vnk ieej biosā, tur uzliec min spilgtumu un ļauj no biosa izlādēties līdz galam, tad uzlādē līdz galam un tad vēl 2 reizes atkārto ciklu.
Tas strādā tikai ja tev baterija ir "atkalibrējusies", ja baterija ir nolietojusies kalibrēšana var arī nedod nekādu efektu.
Paldies tas laikam bija tas ko gribēju dzirdēt :)
Un kāds varbūt man var atsūtīt linku pie muz ebay vai ko tamlīdzīgu kādi tie elektrodi man jāpēr ka vēlos viņus nomainīt..
Porķiks pārsvarā turēts pie strāvas vai tas baterijai ir slikti vai labi un vai no tā viņa vai vairāk nolietoties kā no kautkāda cita veida lietošanas, kas ir viss saudzīgākā lietošana batterijai?
Izlādēju no bios un bača vairs nelādējās... vai ir kāda iespēja piespiest viņu lādēt vai kā vel pačakarēt?
tā var notikt, jo baterijas kontrolierim arī vajadzīgs minimāls spriegums,
vari jaukt bateriju un ieliec vienu jaunu akumulatoru virknē, un tad palādē kādas 5 min
arī variants :D :
http://www.youtube.com/watch?v=4IF4wX8bnGs
tikai neaizmirsti, ka pēc kadiem pilniem 500 izlādes/ielādes cikliem baterija neatgriezensiki sabojās un vairs tur neko nevar darīt, jo ar šiem izlādes/ielādes cikliem mainās baterijas fizikāli/ķīmiskā struktūra
silvija89 rakstīja:
tā var notikt, jo baterijas kontrolierim arī vajadzīgs minimāls spriegums,
vari jaukt bateriju un ieliec vienu jaunu akumulatoru virknē, un tad palādē kādas 5 min
arī variants :D :
http://www.youtube.com/watch?v=4IF4wX8bnGs
tikai neaizmirsti, ka pēc kadiem pilniem 500 izlādes/ielādes cikliem baterija neatgriezensiki sabojās un vairs tur neko nevar darīt, jo ar šiem izlādes/ielādes cikliem mainās baterijas fizikāli/ķīmiskā struktūra
Nevar viņu izjaukt un tur kautkā m°ēģināt bišķi palādēt?
kādi ir tie elektrodi ksa man jāpasūta?
postal1188 rakstīja:
Elektrodi ir tās pirkstiņ baterejas jeb kā viņas tur sauc saprotu pareizi?
Bet vai nav iespēja ar jav iepriekš minēto metodi tos pašus nedaudz ''uzmundrināt''?
Pamēģini pamasturbēt ar tiem pirkstiņiem!
Izlādēju no bios un bača vairs nelādējās... vai ir kāda iespēja piespiest viņu lādēt vai kā vel pačakarēt?
Man ir jauna baterija un vecā/orģinālā baterija tur aptuveni 5 minūtes varbūt nedaudz vairāk, bet negribās čakarēt jauno baču, jo kompis pārsvarā tiek lietots pie rozetes...
Nopirki portjiku, daunīt, ko ta vel nīdi?
Domāju varbūt vienkārši paekspermentēt ar to bateriju...
Tajā sakarā var kāds pateikt ko noderīgu?
Jā jā, davai davai, sāc experimentēt! Pieslēdz 40W spuldzīti pie gandrīz tukšas baterijas!
Varbūt to Pielādi un izlādi var veikt bez datora palīdzības atplēšot vaļā batteriju?
Jā, droši, plēs tik vaļā! Tur būs izlādei domātie servisa kontakti. Sakrosēsi ar telefonu un ledusskapi un viss kalibrēsies perpendikulā.
Tu esi ko nelāgu salietojies vai tevi vienkārši uzbuudina citu no*iršana?
OSrams rakstīja:
Rakstīt iemācies, analfabēt!
Es nēsmu nekāds analfabēts, skaidrs?
Ja pa tēmu nevari neko pateikt tad sēdi biksēs un atīsties nevies piedirs visas tēmas ar saviem nekam nederīgajiem komentāriem...
Jānomaina elementi, vai jānopērk svaiga baterija.
Cena atkarīga no tā kādu appisēju ražotāju modeli esi nopircis. Var būt arī pāri 100Ls.
Turpiniet tik pirkt portjikus!