Dropbox atkal palielina diska vietu 6
Samsung prezentē GALAXY Note 10.1 planšetdatoru 33
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 22
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 31
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 22
HTC prezentē Desire C – jaunāko viedtālruni ar Beats Audio 1
Samsung iepriecina sievietes ar LaFleur kolekcijas mobilajiem tālruņiem 18
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 70
Jauna brīvība – drukāšana kustībā. 62
MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 16
Nokia Belle programmatūras atjauninājums pieejams lejupielādei 88
Samsung prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 24
Visuzskatāmāk TV skatīšanās paradumi Latvijā mainās jauniešiem 3
Detalizētas “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” Baltijas valstu kartes tagad arī ‘’Android’’ viedtālruņos 4
Koderis atnāk pie hakera, rāda savu kodu un prasa: "kur ir problēma?"
Hakeris palasa pirmās rindiņas un uzreiz atbild: "DNS vecīt, DNS..."
Osrams atnāk uz Datuvi.lv un saka, "man ir jautājums", Pārējie Datuve.lv keksi atbild " bet mums nav atbildes".
Ej tu dīiirst...es i līks! Nu joptvai, tāda anekdote...psc, tagad rēkšu kādu mēnesi no vietas...jebal.
Godīgi sakot, man patīk šitaJs forums - adminu nav, dari, ko gribi, lamājies, veido tizlas tēmas un apdirs citus, bet sankcijas nekādas.
Āa, atvainojos, bija viens gurķis, (ogotājs saucās laikam - foruma "īpašnieks") kurš solījās mani kā nezāli izravēt no šejienes. Diez kur tad palicis? Aptaisījās vai kā? A moš pārdevis savu īpašumu kādam citam jau?
Manu topiku izmeta,bet cīnos,nu tak jāpalīdz Andžam <http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ARHjG--OJbc
Sorry, bet tas jāstāsta krieviski:
Čto takoje avtomat Kalasnikova - eto preobrazovateļ steka v očered'
:D
(priekš automātu teorijas un algoritmu teorijas pazinējiem)
A tas kalašnikovs,pie kuriem komjiem piederas?Te tak betoniņš par komjiem tēmu cēla,es jau sameklēju,tikai viņam pašam kontu jāatver,kur ziedot nabadziņiem Liepājniekiem....
cik tev IQ