Dropbox atkal palielina diska vietu 6
Samsung prezentē GALAXY Note 10.1 planšetdatoru 33
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 22
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 31
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 22
HTC prezentē Desire C – jaunāko viedtālruni ar Beats Audio 1
Samsung iepriecina sievietes ar LaFleur kolekcijas mobilajiem tālruņiem 18
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 70
Jauna brīvība – drukāšana kustībā. 62
MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 16
Nokia Belle programmatūras atjauninājums pieejams lejupielādei 88
Samsung prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 24
Visuzskatāmāk TV skatīšanās paradumi Latvijā mainās jauniešiem 3
Detalizētas “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” Baltijas valstu kartes tagad arī ‘’Android’’ viedtālruņos 4
Man interesē vai ir viegls veids ... Izveidot savu majaslapu kuraa varetu ielikt kadas bildes,izveidot forumu ... Bez kkada servera pirksanas utt...?
izmantotu savu datoru kā serveri vienīgi nespēs apstrādāt lielu informācijas daudzumu,...
uzinstalē phpmyadmin un mysql un pēc tam uzliec kādu scriptu,..
cTaPuK rakstīja:
#4 Piedod, protams, a tu esi auns??
Un kas pats esi,labāk ieskaties spogulī,...
#8 Spogulī skatījos, izskatās problēmu nav, nevajaga autoram borēt to ko tu pats nesaproti, vai neproti izskaidrot. Kāds skripts? Tur jāsāk no pamatiem, kāds forums bez zināšanām? Labi uzliks, ja vispār varēs, kaut kādu IP.Board un tad sākies, "man neiet", "connection DB", "Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result ", "Headers already sent"
Vot tagad jautājums #8 tu viņam sniegsi palīdzību???
googlē ieraksti: "wordpress tutorial"
Šķiet, viens no vienkāršākajiem (un jēdzīgākajiem) variantiem Tavam gadījumam...
#12 smieklīgi, nesmieklīgi, bet viss labākais veids, viņam dotajā momentā nemaz WP nepalīdzēs.
cTaPuK rakstīja:
#12 smieklīgi, nesmieklīgi, bet viss labākais veids, viņam dotajā momentā nemaz WP nepalīdzēs.
kas vainas ucoz'am, iesācējam? viss jau ir gatavs, tikai jāsaliek!
cTaPuK rakstīja:
#8 Spogulī skatījos, izskatās problēmu nav, nevajaga autoram borēt to ko tu pats nesaproti, vai neproti izskaidrot. Kāds skripts? Tur jāsāk no pamatiem, kāds forums bez zināšanām? Labi uzliks, ja vispār varēs, kaut kādu IP.Board un tad sākies, "man neiet", "connection DB", "Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result ", "Headers already sent"
Vot tagad jautājums #8 tu viņam sniegsi palīdzību???
Pats esmu licis un labojies vairākos scriptos kļudas un ienstalejis tos,drizāk pats nesaproti ko runā
bond007 rakstīja:
cTaPuK rakstīja:#8 Spogulī skatījos, izskatās problēmu nav, nevajaga autoram borēt to ko tu pats nesaproti, vai neproti izskaidrot. Kāds skripts? Tur jāsāk no pamatiem, kāds forums bez zināšanām? Labi uzliks, ja vispār varēs, kaut kādu IP.Board un tad sākies, "man neiet", "connection DB", "Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result ", "Headers already sent"
Vot tagad jautājums #8 tu viņam sniegsi palīdzību???Pats esmu licis un labojies vairākos scriptos kļudas un uzlicis tos uz servera,drizāk pats nesaproti ko runā
#17 Nesaprotu, ko tu esi labojies? Kādus skriptus? echo "Hello World";
Piedod, bet šoreiz apstirināji, ka esi auns.
cTaPuK rakstīja:
#17 Nesaprotu, ko tu esi labojies? Kādus skriptus? echo "Hello World";
Piedod, bet šoreiz apstirināji, ka esi auns.
Vispār pats nezini ko runā
<?php
Echo "Hello, World!";
?>
baigas scripts izvada tikai vienu vārdu,...
Esmu ienstalējis vairākus wordpress,lavair,wap motor,blogy, facebook clone scripts,utt,...
Lai kam pats jau neko nezini,bet sūdzies tā pēc ka pārējie gudrāki par tevi,...
Tu rakstīji ---""""""Pats esmu licis un labojies vairākos scriptos kļudas un ienstalejis tos,drizāk pats nesaproti ko runā """""
WP uzliki un jau domā, ka esi web programists? Tagad skatos piesakās uz darbu <Programētājs> pēc ucoz, laikam arī esi no tā saraksta?
Ir lielisks veids. Seko šiem punktiem-
1. atver teksta redaktoru, pimēram, notepad2 vai notepad++
2. raksti <?PHP
3. uzraksti visu pārējo mājas lapu.
Profit??!!?!1
par velti un viegli var tikai kautkādu s*** uztaisit.