Dropbox atkal palielina diska vietu 6
Samsung prezentē GALAXY Note 10.1 planšetdatoru 33
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 22
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 31
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 22
HTC prezentē Desire C – jaunāko viedtālruni ar Beats Audio 1
Samsung iepriecina sievietes ar LaFleur kolekcijas mobilajiem tālruņiem 18
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 70
Jauna brīvība – drukāšana kustībā. 62
MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 16
Nokia Belle programmatūras atjauninājums pieejams lejupielādei 88
Samsung prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 24
Visuzskatāmāk TV skatīšanās paradumi Latvijā mainās jauniešiem 3
Detalizētas “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” Baltijas valstu kartes tagad arī ‘’Android’’ viedtālruņos 4
Vēlos pieslēgt 100mb/s internetu centrā! Kādas atsauksmes par www. pronets .lv?
Paldies!
Piedod, bet tavs komentārs izskatās pēc spama un netiks pievienots!
Tavs komentārs bija:
Ir Ok.
Es gan nevienu sliktu atsauksmi neesmu dzirdeejis, kaadu gadu brachka arii lietoja, un bija OK. Jaa, gadiijaas pagaajushovasar, ka zibens izblieza arii braalja izsleegtajam datoram tiiklakarti, tas gan taads nejauks gadiijums (nekaada optika Tev maajaas nenaaks iekshaa, parasts UTP cat5 kapara kabelis).
Nu ja zibens iepisīs netālu tad nau svarīgi kas teu "nāk iekšā", ar pāris metriem pietiks kur indukcijai rasties.
Zibens laikā ja neprot vadus atvienot tad provaideri var vainot tikai par to ka dod internetu durikiem.
Paga jus te par provaideriem runā -es šo lietu točna neizprotu-kā viņš darbojas
Takš nejau es tā mierīgi varu pieslēgties citam provaidērim ka man i Wi FI antene vērsta pret kaimina rooteru!!!?:)
Biju vinu klients kadus 3 gadus. Biju apmierinats. Bija brizi, protams, kad negaja, bet salidzinosi reti. Laikam tas ir ari atkarigs no rajona, kura atrodies.
Bet vaitad jebkurš kurš iedomajas ka grib lielāku un lētaku atrumu tā vienkārši var pieslēgties citam provaideram?!
Man tikai 270K/Bs lejuplade ir! Man taču to patreizējie Ineta devēji neļaus darīt-jeb tas ir tikai iespējams pilsētniekiem kur plašāks loks netu devēju izvelei?
Nē kluci, Tev mck.lv neļaus pieslēgties nevienam citam Kuldīgas nomalē esošajam provaiderim.
Lietoju jau 3. gadu. Prblēmas ir ārkārtīgi reti. Nets ir stabils, parasti ātrums konstanti turas 80-90Mbps down robežās ar 100mb pieslēgumu.
labs provaideris, ja neņem tādu niansi, ka ārzemju torrenti ir praktiski pavisam nogriezti ( ja pietiek ar vietējiem tad viss OK).
Kas liedz ieslēgt kriptēšanu?
Un cik tad ir tādi kas skatās kautko vecu no ārzemju torrentiem? Lielākā daļa velk no vietējiem.
OSrams rakstīja:
Nu ja zibens iepisīs netālu tad nau svarīgi kas teu "nāk iekšā", ar pāris metriem pietiks kur indukcijai rasties.
Zibens laikā ja neprot vadus atvienot tad provaideri var vainot tikai par to ka dod internetu durikiem.
Nu protams! Pareizi buutu pilniigi visu, ejot uz darbu, atvienot, arii ledusskapi. Un jaa, peectam, atnaakot maajaas no darba, kad esi nojaajies, kautko neaizmirst ieshtepseleet, vai ne... ideaala dziive!
Par konkreeto negadiijumu
Nu vari jau neslēgt ārā, bet tad 3 mēnešu nojājiena alga aizies jaunam kompim.
Starp citu, man jau sen bij aizdomas, ka tu drīzāk strādā jāšanas jomā nekā kompju.
[#12]OSrams[/b] rakstīja:
Nu vari jau neslēgt ārā, bet tad 3 mēnešu nojājiena alga aizies jaunam kompim.
Starp citu, man jau sen bij aizdomas, ka tu drīzāk strādā jāšanas jomā nekā kompju.
Taa nebuut nav, es censhos paliidzeet.
Izvelc no pagultes savu mammas pazaudeeto, un starp sev liidziigiem smilshukastee staipies kraaninjiem. Es Tev censjhos paliidzeet.
da nu nah visusm tiishos uz darbu. Lai jauka diena jaukiem cilveekiem, paareejie- lai izmirst..
bija 100Mbps pieslēgums, testos rādīja stabili 80-90Mbps. Ārzemju torrenti krietni nolimitēti, šad tad pavisam nogrieza. Man parasti nets pazuda vidēji 2 -3 reizes mēnesī. Kad piezvanīju, parasti 2h laikā bija atpakaļ. Klientu apkalošanas tālrunis bij ok, lielākoties laipni un izpalīdzīgi, dažreiz, kad nets pazuda, grūti sazvanīt. Un darba laiks varēja būt 24h, bet nav.
Kad meistari nāk pieslēgt, labāk pieskatīt un kārtīgi apstāstīt, pa kurieni vilkt kabeli - man sienās bija mazi caurumi, kur varēja kabeli neuzkrītošāk ievilkt, bet nu šie vulgāri ievilka pa grīdu istabā kabeli, ka durvis aizverot kabelis tajās iespiedās, nācās pašam pārvilkt. Nu ja, un protams savstarpējā komunikācijā nenormēta slāvu leksika.
Kas liedz ieslēgt kriptēšanu?
Hmm, interesētu mazliet konkrētāk, možka ir idejas.
Utorrenta ‘Protocol encryption forced' nepalīdz.
Pronets dod limitu ~ 1Gb/24h ārzemju torrentiem, kuri nāk ar normālu ātrumu, pēc tam kopējais p2p ātrums nokrīt līdz 4/5 Kb/s. Zīmīgi, ka tikai uz p2p ( torrent, dc utt) - pārējais sglabājas normālā līmenī.
Drīzumā atkal pārvākšos uz adresi kur ir pieejams tikai pronets, tādēļ šis atkal kļūs aktuāli.
Es šo provaideri nesmu lietojis,bet esmu dzirdējis neparāk labas atsauksmes,...