Dropbox atkal palielina diska vietu 6
Samsung prezentē GALAXY Note 10.1 planšetdatoru 33
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 22
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 31
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 22
HTC prezentē Desire C – jaunāko viedtālruni ar Beats Audio 1
Samsung iepriecina sievietes ar LaFleur kolekcijas mobilajiem tālruņiem 18
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 70
Jauna brīvība – drukāšana kustībā. 62
MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 16
Nokia Belle programmatūras atjauninājums pieejams lejupielādei 88
Samsung prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 24
Visuzskatāmāk TV skatīšanās paradumi Latvijā mainās jauniešiem 3
Detalizētas “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” Baltijas valstu kartes tagad arī ‘’Android’’ viedtālruņos 4
TV LG 32 collas . Uz displeja ir parādījies neliels pleķis, izskatās tā itkā būtu uzlieta kafija. TV ir pie sienas, tāpēc fiziski traumēt viņu nevarēja.
tai vietā kur ir parādījies plankus bilde ir mazliet tumšāka, it īpaši uz tumša fona. Uz gaiša fona plankumu vispār neredz.
Iespējams kādam arī ir bijusi šāda problēma? Un var padalīties ar info kā novērs šadu defektu bez matricas maiņas. Vai arī neizstikt bez jaunas matricas, tad kur var pasūtīt pa nedārgām naudiņām jaunas matricas.
Jā izklausās pēc netīras matricas ,bet kas zin ...Pirkt matricu nav izdevīgi parasti vienkāršāk jaunu TV....Janu tas TV 600ls...un matrica 150ls tad varbūt...
3Dklucis rakstīja:
Jā izklausās pēc netīras matricas ,bet kas zin ...Pirkt matricu nav izdevīgi parasti vienkāršāk jaunu TV....Janu tas TV 600ls...un matrica 150ls tad varbūt...
Izskatās ka būtu netīrs bet nevis no ārpuses bet no iekšpuses. Kādreiz tā arī maksāja, tagad nezinu.
Ja pixeli būtu bojāti tad tie tacu melni paliek....
LCD TV 32"tocna vairs nemaksā 600ls. Nu jau tos krutos LED smart TV par tādu piķi noperkami ... LCD 32" jau par 160 var dabūt....takā ja matricas maina uz 150ls tad taču jaunu TV labak nemt!!!
Es personīgi jaunākai tehnikai pakaļ nelecu -Nu tik būs pagājis gads kopš 26" LCD nopirku un nesudzos nav ne liels ne maziņs....
Monitors gan tiek dragāts bieži, to gan LED 22" panēmu :)
3Dklucis rakstīja:
Ja pixeli būtu bojāti tad tie tacu melni paliek....
LCD TV 32"tocna vairs nemaksā 600ls. Nu jau tos krutos LED smart TV par tādu piķi noperkami ... LCD 32" jau par 160 var dabūt....takā ja matricas maina uz 150ls tad taču jaunu TV labak nemt!!!
Es personīgi jaunākai tehnikai pakaļ nelecu -Nu tik būs pagājis gads kopš 26" LCD nopirku un nesudzos nav ne liels ne maziņs....
Monitors gan tiek dragāts bieži, to gan LED 22" panēmu :)
cik sapratu tad tie nav pikseļi? jo zem tā pleķa bildi rāda, tikai mazliet tumšāku
Izgaismojumu spuldze tai vieta tumšāka un drīz būs galigi melns tas ari nav no letajiem remontiem...Cik TV vecs?
Man portatvais tā vienos pleķos jo viņš 2002g! Tas nozīmē ka spudze drīz isdzisīs...
Vienkārši ja baigi netraucē ...skaties kads ir tu laikam neko navar darīt -Ja teļuks jau 5 gadus tad tas jau labi kalpojis un par defektu nebūt jabrīnās ...
3Dklucis rakstīja:
Izgaismojumu spuldze tai vieta tumšāka un drīz būs galigi melns tas ari nav no letajiem remontiem...Cik TV vecs?
Man portatvais tā vienos pleķos jo viņš 2002g! Tas nozīmē ka spudze drīz isdzisīs...
Vienkārši ja baigi netraucē ...skaties kads ir tu laikam neko navar darīt -Ja teļuks jau 5 gadus tad tas jau labi kalpojis un par defektu nebūt jabrīnās ...
arī variants par spuldzi. (TV 2 gadi) bet interesanti ja vainīga spuldze vai tad nevajadzētu būt tam pleķim tā kā izplūdušam? Man sanāk viena mala izsteikti asa otra izsplūdusi
Asmodeus rakstīja:
kur bilde?
Man nav kvalitatīvas foto kameras :(
a ar mob kameru to plankumu nevar redzēt, tad izskatās ka viss ir kārtībā.
Zvanīju meistaram, teica ka remonts maksājot ap 120Ls. Kad apsatīs defektu, zināšu skaidrāk kur problēma.
Galvenais,ka meistars nezin vainu bet jau zin cik tas maksā,es tādam pat paturēt nedotu.
pilsbomzis rakstīja:
Galvenais,ka meistars nezin vainu bet jau zin cik tas maksā,es tādam pat paturēt nedotu.
te būs pāris bildes, nav viņas kvalitatīvas, bet priekštatas būs redzams.http://failiem.lv/u/kjgjsuz
Matrica līmējas vaļā. Izmest TV vai arī jāmaina panelis.
Tā šaize no labās malas sākās?
Man NEC monitoram (LG IPS panelis) līdzīgi no augšas ļoti lēnām progresē. ~ 0,5-0,7 cm gadā. Kamēr tas atrodas meņuču zonā un darbam netraucē tikmēr krupis žņaudz pirkt jaunu :D
arnissr rakstīja:
Matrica līmējas vaļā. Izmest TV vai arī jāmaina panelis.
Tā šaize no labās malas sākās?
Man NEC monitoram (LG IPS panelis) līdzīgi no augšas ļoti lēnām progresē. ~ 0,5-0,7 cm gadā. Kamēr tas atrodas meņuču zonā un darbam netraucē tikmēr krupis žņaudz pirkt jaunu :D
nu jaunu pirkt pašlaik nevēlos. nav man tie 500ls lieki sobrīt. bet 80-100ls varu atrast. Tikai kur var nopirkt to matricu jaunu? Nomainīšu viņu pats, sarežģītāk par PC monitoru nevajadzētu būt.
Baidos, ka nāksies vien griezties pie oficiālajiem remontētājiem. Cerības, ka atradīsi vajadzīgo paneli LV ir mizerablas.
Pasūtīt 32" paneli kādā ebay? - nu nez.
Ziniet tā jaunā tehnika jūs nesāk tracīnāt it seviški šis biežās vainas ar matricām-spēj tik maksāt ...Un tiesi tās vainas parādas pēc garantijas...
3Dklucis rakstīja:
Ziniet tā jaunā tehnika jūs nesāk tracīnāt it seviški šis biežās vainas ar matricām-spēj tik maksāt ...Un tiesi tās vainas parādas pēc garantijas...
par garantiju piekrītu. rit pateikšu kāds tam TV modelis, jo jāņem nost no sienas. tad gaidīsu palīdzību kur Rīgā var to matricu dabūt jaunu.
Tev teicu tev tas izmaksās uz 150ls kopā ar darbu-piemeti un panem jaunu TV ar papildus garantiju,bet tur bija laikam jaiemaksā 16 ls ...
Arī žēl ka tikai 2 gadi tam TV es jau ari gribētu lai viņš vel kalpotu,bet 150ls iekša negrūstu gan jo tur jau jaunu LCD TV var nopirkst...lai teļuks tik darbojas un pa biškam sakraj vai arī kadu lietotu matricu pa kadiem 50ls...matricai jader ari no citiem TV ka tik colas'' izšķirt spēja sakrīt...vismaz monitoriem tā varot darīt...
Mikrošķiedras lupatiņa & LCD monitora tīrīšanas šķidrums.. Uz priekšu! :)