Dropbox atkal palielina diska vietu 6
Samsung prezentē GALAXY Note 10.1 planšetdatoru 33
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 22
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 31
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 22
HTC prezentē Desire C – jaunāko viedtālruni ar Beats Audio 1
Samsung iepriecina sievietes ar LaFleur kolekcijas mobilajiem tālruņiem 18
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 70
Jauna brīvība – drukāšana kustībā. 62
MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 16
Nokia Belle programmatūras atjauninājums pieejams lejupielādei 88
Samsung prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 24
Visuzskatāmāk TV skatīšanās paradumi Latvijā mainās jauniešiem 3
Detalizētas “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” Baltijas valstu kartes tagad arī ‘’Android’’ viedtālruņos 4
man tam interneta vadam ir noluzusi ta kepina jeb klikskitis kas aizker spraudnii vadu un to notur, tagad ikpareizei vads izraujas vai ari to kakis aizker un izraujas, ko darit? Ir iespejams to interneta vada kepinu kaut ka pielimet? Vai vienigais veids ir ar skocu kartigi pielimet?
Pielīmē ar superlīmi. :D
Nopērc tādu uzmavu, kas aizsargā to ķepiņu, lai vairs nenolūzt. Izsauc savus interneta onkas, lai pārkniebj RJ45. Pašam bez knaiblēm to darīt būs baigais čakars.
es pats ir datorspecs labi orientejos kompjos, tik par tadam uzgalu mainam neesmu dzirdejis
Specs :D :D :D. Tuvākajā datorbodē nopērc RJ45 konektoru (santīmi), par pāris latiem knaibles un būsi ciema galvenais "kniebējs" :D :D :D.
Tikai pirms tam pamācies:
http://www.youtube.com/watch?v=482VtesZwZ8&feature=player_embedded…
MAn arii smiekli sanaaca ;) . Datorspecs, bet neko nezin... . .
Veel kaut ko liimeet sataisiijies. Luuk muusu zelta jaunatne :)
shis ir tas pats dator specs kas savam ''opim'' izdedzinaja robu pamatplatee ar lodamuru
ko jus man ieteicat :((( sapirku vairakus konektoktorus bet knaibles man tuvakaja veikala maksaja 9ls :(( piecus konektorus salauzu mocoties ar parastajam knibistangam.. tagad kaut ka vnk ieliku konektora vadus bez uzkniebsanas vel sliktaka tagad :(((
chesterman rakstīja:
ko jus man ieteicat :((( sapirku vairakus konektoktorus bet knaibles man tuvakaja veikala maksaja 9ls :(( piecus konektorus salauzu mocoties ar parastajam knibistangam.. tagad kaut ka vnk ieliku konektora vadus bez uzkniebsanas vel sliktaka tagad :(((
:DDDDDDDDDDDDDDDD
skaidrīte
jeee var just piektdiena tuvojas: ) šo topiku vajadzeja piektdienai pataupit.....
chesterman
ieposte kadu video gribetos redzeet ka tu to dari :> tad mes tevi vareetu pamaciit vismaz
chesterman rakstīja:
Knaibles pat manā djerevņā maksā 6,70.ls!Tad jaujautā kadā cuhņā tu dzivo!?Un kadas vēl parastās knaibles tu tur izmantoji -vai tad galīgi stulbs ka neredz ka to var izdarīt ar smalku sruvjgriezīti saspiest kontaktus pakapeniski no katras malas..un lai ķepiņa netraucētu to konektoru pirms kontakru iespiešanu iesēdin" kā es to darīju"amurīša kāta iedobumā-amurīts protams bez kāta ja nesaprati... Es nevienu konektoru nesajāju-līdz vienreiz bija tas jaizdar staba galā tad gan pasūtiju kanaibles no ebay par 3$...
Vai nu te kāds laiž luni, šis pēdējais kometars ritīgi izskatās pēc akstīšanās... Iebažot vadus konektorā nesaspiežot tur vispār nekam nav jabūt!!!!:)
meginaju ta nesanaca http://www.bildites.lv/images/qz76xfv78bbga4rn2fg.jpg
chesterman rakstīja:
meginaju ta nesanaca http://www.bildites.lv/images/qz76xfv78bbga4rn2fg.jpg
Tu vispār ko tu tur dari!!!?Ar tām plakan knaiblēm vari sev no pautiem matus raut nevis konekrtiru stancēt:)Te točna kads dzen vellnu -tik stulbs pat mērkaķis nav.... Tev konektora galā tie apzeltītie kontaktiņi jaiedzen dziļāk tā lai katrs iefiksējas katrā krasā ta lai rodas kontakts...ja nau specialās knaoblēs tad nekadas citas nelīdzēs-iznemot skruvjgrieža galu...
tikai krustin skruvgriezim nepievers uzmanību...:)
es jau saplesu visus konektorus tad ar plaknem saspiedu un kaut kada turas datora
izskatās, ka vins ir stulbaks par kaķi. Kaķis raujot vadu ara, paradija tādam idiņam, ka nav ko sedet pie datora.
tur jau tai bildē var redzēt ka nemaz necenšas neko saspiest -paņēmts nogriests konektora gals un telo ķipa padēbīlo :)!
http://www.bildites.lv/images/qz76xfv78bbga4rn2fg.jpg Ar tīkla vada krāsām varētu būt problēmas vai to iestumšanu savās vietinās ,bet ar to viņam nav nekādu problēmu bijis....:)
Nu bļāviens, es šo visu lasot, dzēru kafiju, un gandrīz no smiekliem aplēju klaviatūru........
Autors vai nu laiž muļķi, vai ir galīgi blonds, un vēl nav kauna nabaga kaķīti vainot, fui...
Es vakar kārautā nopirku desmit metru vadu par 3,13 Ls,nesaprou par ko perties...
3Dklucis rakstīja:
albertino rakstīja:traktors nerūc, ko darīt?Atsūkāt skursteni :)!
labprāt atbrīvotu no tādiem kroplēniem, bet diemžēl transports nav bezmaksas
albertino rakstīja:
3Dklucis rakstīja:albertino rakstīja:traktors nerūc, ko darīt?Atsūkāt skursteni :)!
labprāt atbrīvotu no tādiem kroplēniem, bet diemžēl transports nav bezmaksas
Adresi iedod aizlaidisim paši ....ar traktoru kuram būs skurstens jauzpucē:)
albertino rakstīja:
rīkli pārgriezt vai noslicinat ? izvēlies
karsta traktora skursteņa sedināt vai uz resna mieta-izvēlies!:)
albertino rakstīja:
Atkartosu velreiz RUNA SKALAK MANA DIRSA KLAUSAS!
Īpaš saļņiks tev ka visu dzird:)!
albertino rakstīja:
kverkli, zaveries kamēr vel ir ko zavērt!
Negļuko skurstenīt:)!
albertino rakstīja:
Iemīz pīzdā un lej ārā mērglāzē!
Es laprāt to tavā mutē darītu -nobeigumā vispār būs jaiedirš.. tad izmērīsim cik norijis no mana renguļa...:)!
albertino rakstīja:
peģiks pietam esi?
Kās tas tāds- kautkas līdzīgs albertīno!?:)
Nu taču uzknieb jaunu RJ 45 štekeri, kur problēma, santīmus maksā. Ja nav abas kreisās rokas - var pat bez montāžas knaiblēm to izdarīt.