Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

Izvelkam betonu.

Ievietoja: 3Dklucis @ 2012.06.29 02:03  

E.. nu taa dargie forumiesi noteikti jau esat pamanijusi ka musu IT meisters Andža macbetons pedeja laika ir uzvilcies un atrodas nepartraukta stresa.. ee.. tapec ir lielisks priekslikums samesties prieks maukas vinam- teiksim 40ls ( katrs pa 1ls), lai puika izsauj raketi un nomierienas.. kas zin varbut klus pa cilveku!
Sportists IT jomā :) http://s53.radikal.ru/i139/1010/0e/8ee0efcbeba7.jpg
http://www.bildites.lv/images/z71qbq41mz6ovntne9o.jpg
http://theuglydance.com/?v=vlcrjbshaf

Komentāri:

#1 vecpaps @ 2012.06.29 03:03

..klau, jaunais cilvēk, nu nevajag sensitīvo informāciju ievietot..nu ko vari ņemties ap to Betonu? ko viņš Tev nodarijis, tiešām nav nekā labāka ar ko nodarboties? nu, lai jau viņš dzīvo savu dzīvi..Tu dzīvo savu dzīvi..ja jautrības pietrūkst- atej no monitora un paskaties ārā pa logu- tur ārā ir daudz interesantāka dzīve..patiesībā sāk jau apnikt Tava vienveidība...proti- betons tāds, Betons šitāds...arvien vairāk sāk likties, ka esi Betona fans, bet lai nu paliek..patiesībā nav bijis tas gods būt pazīstamam ar mr.Betons, bet man attāls radugabals Liepājā reiz izmantoja viņa pakalpojumus...par mazu, bet taisnīgu samaksu puisis esot sariktējis datoru kā nākas..

#2 Robis84 @ 2012.06.29 03:19

Blee tev srocna uz dureni - cik var, ja protams neesi pats, kas sevi reklame...

#3 _drunk_lizard_ @ 2012.06.29 08:07

klucis ir parasts idiots. neviens jau sen nenjem vinju pieree.

#4 Asmodeus @ 2012.06.29 10:12

ko jau?
spamfiltrs rulzz!

#5 klusaisjurka @ 2012.06.29 11:55

tas ir kārtējais mudaks, kurš no datora neatiet.....un kurš slimo ar uzmanības deficītu, un ir traumējis galvu bērnībaaa.....

#6 3Dklucis @ 2012.06.29 12:27

klusaisjurka rakstīja:

tas ir kārtējais mudaks, kurš no datora neatiet.....un kurš slimo ar uzmanības deficītu, un ir traumējis galvu bērnībaaa.....

tur nu tu piderjuga kļūdies -es te tik  kanapi atrodu laiku-ieskrienu iekrauju  3Dmensijnieku un pis naxujos -lai jus te vistas kanaba manu 3D :D!

#7 Cincelnetti @ 2012.06.29 12:28

Tas tak ir traktorists kurš pirmoreiz pie interneta ticis.

#8 3Dklucis @ 2012.06.29 12:29

_drunk_lizard_ rakstīja:

klucis ir parasts idiots. neviens jau sen nenjem vinju pieree.

3D ir viens  virtuāls mēsls :D!

#9 3Dklucis @ 2012.06.29 12:30

Robis84 rakstīja:

Blee tev srocna uz dureni - cik var, ja protams neesi pats, kas sevi reklame...

Robis arī alkst pēc maukas:),būs likme katram jaliek uz 2 ls.-Sametam arī robčikam...!

#10 3Dklucis @ 2012.06.29 12:34

Cincelnetti rakstīja:

Tas tak ir traktorists kurš pirmoreiz pie interneta ticis.

Nu draugs  sāci jau sķirstīt mauku piedavātas lapas...drīz  tiksi pie  katapults pogas :D!

#11 jurro @ 2012.06.29 12:36

Starp betonu un kluci atšķirība tāda, ka pirmais vismaz IT jomā sajēdz stipri daudz (tomēr mazāk, kā visur reklamējas), otrais ir vienkārši garīgi atpalicis :D.

#12 3Dklucis @ 2012.06.29 12:36

vecpaps rakstīja:

..klau, jaunais cilvēk, nu nevajag sensitīvo informāciju ievietot..nu ko vari ņemties ap to Betonu? ko viņš Tev nodarijis, tiešām nav nekā labāka ar ko nodarboties? nu, lai jau viņš dzīvo savu dzīvi..Tu dzīvo savu dzīvi..ja jautrības pietrūkst- atej no monitora un paskaties ārā pa logu- tur ārā ir daudz interesantāka dzīve..patiesībā sāk jau apnikt Tava vienveidība...proti- betons tāds, Betons šitāds...arvien vairāk sāk likties, ka esi Betona fans, bet lai nu paliek..patiesībā nav bijis tas gods būt pazīstamam ar mr.Betons, bet man attāls radugabals Liepājā reiz izmantoja viņa pakalpojumus...par mazu, bet taisnīgu samaksu puisis esot sariktējis datoru kā nākas..

Nedapistais draugs:) !Es pie monitora  šodien tik  knapi pienācis un tulīņ aiziesu -tad  tikai varbūt pa nakti  ienakšu apskatīt  cik jūs  vistas  daudz noknābājušas manu 3D  :)!!!

#13 Stasss @ 2012.06.29 22:59

Vai Tvaika ielā arī pieejams internets? :D

#14 albertinio @ 2012.06.30 01:45

betons jau danija kiegelus pienes

#15 Stasss @ 2012.06.30 09:59

Vai tad viņam ķieģeli drīkst uzticēt? Man liekas tur svinīģi un oficiāli var balto lapu piešķirt..

#16 zombis @ 2012.06.30 10:31

Autoram laikam "stāv" uz betona, ja jau ik pa laikam uzpeld šādi teksti:D

#17 Cincelnetti @ 2012.06.30 11:56

Daunīt, negribi 9 gramus smagāks palikt?

#18 albertinio @ 2012.06.30 21:09

Cincelnetti rakstīja:

opā.. sieviešu atstumtais ieradies. A tu , mīļumiņ, negribi palikt pa 5 gramiem vieglāks iztukšojot savu sviras mehanismu ar kuli gala
http://www.youtube.com/watch?v=HKZBNCF3wtg

#19 3Dklucis @ 2012.07.01 00:42

Cincelnetti rakstīja:

a tu tos 9 gramus pareizini ar 32 :D tik arii tu smagāks  vari  palikt:), ja nu vienigi visas ies  cauri tad  jau malta gaļa paliks vien:)!

#20 Box @ 2012.07.01 02:45

3Dklucis pamegini pec 3dienam kad kautko te ieraksti - velreiz izlasit sevis rakstito :) tevi var parnjemt zinams uztraukums cik sekli tas viss ir

#21 karuuzo @ 2012.07.02 14:17

Gribu arī pateikt pretstatu kopējai nostājai pret betonu. Esmu ar viņu sarakstījies PM un viņš nemaz neradīja kaut kāda neadekvāta cilvēka priekšstatu, tieši pretēji. Tā kā betona publiskais datuves tēls ir tāds kā skatuves tēls, kurš īsti neatbilst patiesībai. Es gan neatbalstu viņa, kā arī dažu citu, komentēšanas stilu, bet tas nenozīmē, ka jāvelk ārā viņa privātā dzīve. Virtuāli var ņemties, lai viņš ir betons no datuves un te arī paliek.

m

#22 kaspars1 @ 2012.07.02 17:18

karuuzo rakstīja:

Gribu arī pateikt pretstatu kopējai nostājai pret betonu. Esmu ar viņu sarakstījies PM un viņš nemaz neradīja kaut kāda neadekvāta cilvēka priekšstatu, tieši pretēji. Tā kā betona publiskais datuves tēls ir tāds kā skatuves tēls, kurš īsti neatbilst patiesībai. Es gan neatbalstu viņa, kā arī dažu citu, komentēšanas stilu, bet tas nenozīmē, ka jāvelk ārā viņa privātā dzīve. Virtuāli var ņemties, lai viņš ir betons no datuves un te arī paliek.

m

gluži manas domas:)