Logitech izziņo īpaši plānu tastatūru iPad mini 4
Televīzija, ko katrs var atļauties 9
VIRŠI-A uzstāda pirmos jaunākās paaudzes sūkņus DUS - modernākos Austrumeiropā 7
Microsoft paziņo par jaunā Office customer preview pieejamību 1
Panasonic palīdzēs izstrādāt Skolkovas “gudrās pilsētas” koncepciju Krievijā 2
Canon izlaiž četrus PIXMA daudzfunkciju printerus ar jaunām programmatūras funkcijām 12
Kibernoziedznieki aktīvi izmanto olimpisko spēļu tēmu 10
LG laidis klajā jaunus IPS monitorus ar CINEMA SCREEN dizainu un MHL savienojamību 6
Video: pirms svētkiem aicina parūpēties par mobilajiem telefoniem 9
Nedēļas skaitlis: 23% mazo un vidējo uzņēmumu Eiropā zaudē datus kiberuzbrukumu rezultātā 18
Android ļaunprogrammatūra dod priekšroku «piparkūkām» un «saldējumam» 3
Latvijas IT uzņēmumu izstrādātajiem produktiem liels eksporta potenciāls 7
Jaunie Canon tīkla skeneri nodrošina integrāciju ar biznesa lietojumprogrammām reāllaikā 3
Festivālu laikā smilšu iedarbības rezultātā palielinās telefonu bojājumu skaits (ar video) 3
Labvakar! Vēlos iegādāties nokia lumia710 aparātu,taču vispirms gribētos uzzināt citu viedokļus par šo tālruni,vai vispār vērts pirkt,itkā cena pievilcīga,turklāt WP 7.5 OS. Varbūt kāds var padalīties pieredzē ar šo telefonu,tāteikt +,un -.
Nu vispār, ja nav steidzīgi - ieteiktu pagaidīt kas parādīsies ar WP8 - gan jau uz gada beigām, vai nākošā sākumu būs.
Pats arī gaidu, jo kaut ko ar gļukaino, spyware pilno Android mani nekas nepiespiedīs pirkt, Simba tā kā nedaudz novecojusi, Ābols nav gluži mana reliģija. Atliek tikau WP, vai tomēr kāds jaunākais Symbian paveids. Man kā vecam Motorolla un Siemens piekritējam jau Nokia likās krāms, bet jaunās Samsūda, XTC, LG lāpstas - nu paldies.
jurro rakstīja:
Nu vispār, ja nav steidzīgi - ieteiktu pagaidīt kas parādīsies ar WP8 - gan jau uz gada beigām, vai nākošā sākumu būs.
Pats arī gaidu, jo kaut ko ar gļukaino, spyware pilno Android mani nekas nepiespiedīs pirkt, Simba tā kā nedaudz novecojusi, Ābols nav gluži mana reliģija. Atliek tikau WP, vai tomēr kāds jaunākais Symbian paveids. Man kā vecam Motorolla un Siemens piekritējam jau Nokia likās krāms, bet jaunās Samsūda, XTC, LG lāpstas - nu paldies.
pats kā lāpsta!
Paslaidiju to Lumia 710
Lielaku sudu savā muža nesu redzejis
ne zilzobs strāda ne ar var nomali pieslēgt pie PC
Jā..biki aplauzies esmu,toč zilzobis nestrādā,ierīci atrod,taču prasa kautkādas patenta atslēgas,karoče nesanāk savienoties pa blūtūzi.
Ar kompi ar var savienoties caur kautkādu debīlu zune programmu...baigais sviest, pārējais itkā šancē labi. Laikam jau tas windows phone 7.5 tā līdz galam nav dataisīts:D
lielākais trūkums - nevarēs uzlikt WP 8 OS
par to cenu diezgan ok parametri
un vērtība baigi krīt