Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

Win 7 taa uzkaras ka nezinu vispar ko darit..

Ievietoja: esmiludatorus @ 2012.08.07 15:03  

Piedodiet par garumzimem...

Sakas viss tasa ka vakar win 7 iefrizoja serfojot inetu paris reizes bet restarts atrisinaja vislaik iznemot pedejo reizi.. pedejaa reizee nospiezot restart bija sekojos gluks :
sakums normals http://imageshack.us/photo/my-images/52/img1056dc.jpg/
pectam : http://imageshack.us/photo/my-images/268/img1057ma.jpg/ (jakliko uz krustina ja neredz)
bios ari ar ponktiem : http://imageshack.us/photo/my-images/404/img1055su.jpg/
meginaju uz cita hdd uzinstalet xp: http://imageshack.us/photo/my-images/193/img1054kd.jpg/

pec siem skreeniem window aiziet un nekadu grafisku gluku nav iznemot to ka nevar uzlikt vairak kaa 1600x1200 izskirtspeju uz 8800gt videokartes kuru windows (device manageraa) redz bet kad uzliek clean instaled driverus un restarte viss tas pats atkartojas... vai ir kadas domas par vainu?

kad meginaju uz cita hdd uzlikt xp (viena no bildem tas redzams) tad vispar viss aizgaja pa pieskari un nevaru vairs ne safemode ne ko vispar... pat atsledzot no vada to hdd uz kura liku xp windows vairs neiet hal.dll esot koruptets un viss..

Baigais palags gan sanaca tacu varbut kads var palidzet. Galigs duraks kompjuteros neesmu, uz remontu nest vel negribu, jo ja taa ir videokarte tad letask bus panemt jaunu neka nest uz remontu..

p.s. videokarti vakar parliku otra pciex slotaa iztiriju ar saspiestu gaisu visus puteklus, pilnigi nekadas izmainas..

Komentāri:

#1 Android @ 2012.08.07 15:15

8800gt sprāgst kā mušas

#2 esmiludatorus @ 2012.08.07 15:16

Nu moska ar bet tas 0000 ieks bootscreen un punkti ieks bios nevar but no videokartes...

#3 Lielkuilis @ 2012.08.07 15:17

Tā, kā Xp instalācijā rādījās visādi citi simboli, nevis gaidītās svītriņas un pareizie burti, tad videokarti var izsvītrot no vainīgajiem. Visdrīzāk kaut kas ar mātesplati, vai procesoru, varbūt, atmiņu (ja nu tev ir vairāk kā viens modulis, vari pamēģināt pa vienam). Tā kā būs vien jādodas uz servisu - tur vismaz varēs, pāris detaļas pamainot, noskaidrot, kas ir vesels.

#4 esmiludatorus @ 2012.08.07 15:31

ok paldies par ideju! man ir 4 moduli pameginasu 2 iznemt un tad otrus divus.. tulit atrakstisos kaa sanaca...

#5 esmiludatorus @ 2012.08.07 15:38

Nope! pameginaju parlikt/iznemt visados variantos bez izmainam... Boot screenaa visu saskaita pareizi tacu 0000 otrajaa screenaa paliek bez izmainam...
ir kada ideja kaa matesplati nocekot?

#6 Prettripers @ 2012.08.07 15:52

Ja būtu regulāri atrādijis kompi kārtīgam datorspecam tad būtu šķīries vidēji 10Ls gadā. Tagad varēsi šķirties no tādas summas cik jauna videokarte + 10Ls.

#7 esmiludatorus @ 2012.08.07 15:56

Moska tad kads var ieteikt datorspecu pardaugava (velams spices rajonaa)?

#8 esmiludatorus @ 2012.08.07 15:57

Prettripers rakstīja:

Ja būtu regulāri atrādijis kompi kārtīgam datorspecam tad būtu šķīries vidēji 10Ls gadā. Tagad varēsi šķirties no tādas summas cik jauna videokarte + 10Ls.

turklat ja man kompis iet perfekti ko man tur un kapec atradit??

#9 aomaone @ 2012.08.07 16:34

Vispār jau profilaktiku pa laiciņam tā kā vajadzētu gan, mašīnai eļļu un riepas tak ar šad tad jānomaina, jeb tu mauc, kamēr klaņi pa sāniem iznāk ārā un paļaujies uz to, ka gan jau evakuators netālu vien būs?

#10 esmiludatorus @ 2012.08.07 16:42

aomaone rakstīja:

Vispār jau profilaktiku pa laiciņam tā kā vajadzētu gan, mašīnai eļļu un riepas tak ar šad tad jānomaina, jeb tu mauc, kamēr klaņi pa sāniem iznāk ārā un paļaujies uz to, ka gan jau evakuators netālu vien būs?

Skaidrs ka mainu. Tikai es sito kompi pats esmu salicis un sainstalejis. Tas butu apmeram taa: es aiznesu - vins pasaka viss ok - 10Ls - braucu majas. Viss sitais ko aprakstiju notika kaa no zila gaisa tapec ar rakstu..

#11 Prettripers @ 2012.08.07 16:54

esmiludatorus rakstīja:

turklat ja man kompis iet perfekti ko man tur un kapec atradit??

Ar šo teikumu pierādiji ka esi pilnīgi debīls.

#12 esmiludatorus @ 2012.08.07 17:47

Jaa ok skaidrs... varbut kadam vel kadi ieteikumi?

#13 jurro @ 2012.08.07 18:17

Ideja protams, tikai viena - soļo uz veikalu pēc jaunas VGA.  Vaina protams, ir temperatūrā un uz kūlera esošajā filca zābakā - lūk tieši tādēļ arī vajag regulāras apkopes, nevis gaidīt kad nosprāgs.

#14 esmiludatorus @ 2012.08.07 18:24

jurro rakstīja:

Ideja protams, tikai viena - soļo uz veikalu pēc jaunas VGA.  Vaina protams, ir temperatūrā un uz kūlera esošajā filca zābakā - lūk tieši tādēļ arī vajag regulāras apkopes, nevis gaidīt kad nosprāgs.

Es kompi tiru reizi menesi un loti karigi. Korpus man ir megaventilejams un ar daudz puteklu filtriem... turklat vga man nekarst jo speles nespeleju. Nau man filca zabaka nekur un nav bijis..

#15 Prettripers @ 2012.08.07 20:09

esmiludatorus rakstīja:

Es kompi tiru reizi menesi un loti karigi. Korpus man ir megaventilejams un ar daudz puteklu filtriem...

Šie debīlie teksti diezvai tevis teiktu padarīs ticamāku.

turklat vga man nekarst jo speles nespeleju. Nau man filca zabaka nekur un nav bijis..

Ja jau tu esi tāds spec kompjos tad kapēc radās šī tēma?
"Speciņš" pat tik daudz kā apostrophu uzinstalēt neprot, noteikti gaida kad Tilde nokačāsies :-D

#16 esmiludatorus @ 2012.08.07 22:18

Tu drosvien esi vietejais pamulkis, ne?

#17 Prettripers @ 2012.08.07 22:28

esmiludatorus rakstīja:

Tu drosvien esi vietejais pamulkis, ne?

Tātad pēc tavas definīcijas pamuļķis ir tas kurš izprot tehniku un prot risināt problēmas un pat vienkārši izvairīties no tām?
Vai tu negribētu pastāstīt par ko tu algu saņem? Ja esi tik lepns par sevi tad droši vien nekautrēsies. Nu pastāsti mums cik tad tu, GUDRAIS, saņem un par ko.

#18 esmiludatorus @ 2012.08.07 22:46

Pasaki kadu problemu tu seit risini?

P.s. Man krans ir 25cm, alga 7000Ls, un porsche protams...

#19 Prettripers @ 2012.08.07 23:04

Tu ar katru savu teikumu pierādi, ka esi daunis. Tikai pats jau to neredzi jo daunis.

#20 ITdauns @ 2012.08.07 23:06

esmiludatorus @

?tātad reizi mēnesī  tīri?

#21 esmiludatorus @ 2012.08.07 23:06

Nuja es jau ieprieks piekritu. Tehnisko problēmu risinātājs ibio :)

#22 esmiludatorus @ 2012.08.07 23:10

ITdauns rakstīja:

esmiludatorus @

?tātad reizi mēnesī  tīri?

Apmeram. Lietoju katru dienu un diezgan daudz. Bet ceribas atmetu jau. Liekas ka mātesplate vainiga. Jo visu izjaucu, iztiriju uz plika hdd uzliku jaunu win 7 itka visu ieinstale tikai taa ari lidz windowam netieku jo pa vidu ir vai nu freez vai nu pats restart... Un 0000 visulaiku ari sakumā..

#23 ITdauns @ 2012.08.07 23:11

Ja tā, tad būsi mehāniski sabeidzis!

#24 esmiludatorus @ 2012.08.07 23:29

ITdauns rakstīja:

kad tagad jaucu ara ieveroju ka matesplatei mazais ventilators negriezas un dies vien zin cik ilgi nav griezies... moska ir taa ka vins tur kko dzeseja un tas ari nosvila/sabeidzas.. Overclockojis neko neesmu nekad taka varbut kkas cits ari, nezinu jau vairs... zb jau perties ar to kompi un zb maksat remontniekiem jo jauna MB uz 775 maksa 25-35 ls..

#25 ITdauns @ 2012.08.07 23:44

esmiludatorus rakstīja:

ITdauns rakstīja:

kad tagad jaucu ara ieveroju ka matesplatei mazais ventilators negriezas un dies vien zin cik ilgi nav griezies... moska ir taa ka vins tur kko dzeseja un tas ari nosvila/sabeidzas.. Overclockojis neko neesmu nekad taka varbut kkas cits ari, nezinu jau vairs... zb jau perties ar to kompi un zb maksat remontniekiem jo jauna MB uz 775 maksa 25-35 ls..

Jebkuras iekārtas nevajadzīga un pārmērīga skrūvēšana un kopšana noved pie  iekārtas bojājumiem!Savlaicīga apkope(saprātīga) pagarina iekārtas mūžu!

#26 esmiludatorus @ 2012.08.07 23:51

Es to kompi saliku un pectam tikai ar puteklsuceju filtrus korpusam notiriju un ar saspiestu gaisu izputu visu parejo, neko citu neskruveju nekad :) bet nu paldies par padomiem!

Ja nu kadam vel kada ideja ir tad laipni lugti! Bet taa buutibaa jau viss skaidrs..

#27 Prettripers @ 2012.08.08 00:59

Skaidrs i tikai tas, ka tu i kauko sačakarējs. Ko tieš - pateiks tikai kārtīgs tehniķs pēc testiem. Teu tas nau un nekad nebūs iespējams.

#28 AndrisIT @ 2012.08.08 01:10

Muļķiem dators nav jālieto!