Datuve :: Forums :: Video & Audio :: Problēma Windows 7 (x64)(x86) Realtek HD audio, Unplugged!

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 52

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 52

Datuve.lv video
Top.LV

Problēma Windows 7 (x64)(x86) Realtek HD audio, Unplugged!

Ievietoja: Jagypaw @ 2013.03.04 21:41  

Pēc Windows 7 OS pārinstalēšanas neskan Tumbas, mēģināju citas un citu OS(x64) un (x86), jo dators atbalsta abus! Mēģināju citu driveri, mainiju opcijas pēc Google search  
http://www.youtube.com/watch?v=CCQOTBXFznw utt. Vispār pēc Opciju pamainīšanas "Unplugged audio device" problēma pazuda, bet skaņas tik un tā nav! Skaņas karte protams iebūvēts. Un ir viens "MWI error ID 10" mekēju kā viņu izlabot, bet arī nevaiksmīgi! Vai tā nevarētu būt tā vaina! Ir daudz ideju, bet nav laika, tapēc saņēmos uzjautāt šajā Brīnišķīgajā saitā!°

Paldie jau iepriekš!

Komentāri:

#1 krjukovs @ 2013.03.04 22:20

Lejuplādē no ražotāja mājas lapas draiverus, nevis Windowsa uzstādīto.

#2 jurro @ 2013.03.04 23:20

Un kā būtu, ja  no MB ražotāja lapas paņemtu visus vajadzīgos draiverus konkrētajai MB un konkrētai OS versijai ? Protams, sākot ar čipseta draiveri ?

#3 Jagypaw @ 2013.03.05 11:00

Paldies par padomiem! Bija ideja par chipset draiveriem, bet izradijās, ka problēma bija nepareizi "Jacki", jo pārspraužot Tumbas vadu Playeris un skaņa pauzējas, tapēc sastresojos un tad jau liekas, ka viss krīt no rokām ārā! :D